Uw Outdoorwinkel

Een goede en betrouwbare accu nodig voor Uw vrachtwagen?

Voor kleine of grote vrachtauto's; bij Uw Accuwinkel zijn er volop mogelijkheden.
Zoekt u een geschikte batterij voor uw vrachtauto voor de laadklep of als startmotor functie? dan kunnen wij deze u leveren. Zo leveren wij verschillende merken start accu's die geschikt zijn voor het starten van een vrachtauto, zoals de VMF Truckline maar ook de krachtige Centurion en Varta start accu's. Voor de laadklep hebben wij in ons assortiment de Centurion Semi tractie accu's en de VMF Semi tractie accu's.

Een handig hulpmiddel die u helpt om de juiste vrachtauto accu te selecteren wanneer u er niet uit komt. Bij het gebruik van deze accuwegwijzer is er één gouden tip die ik u alvast kan meegeven: In alle gevallen is uw oude batterij uw beste hulpmiddel! Zorg dat deze overeenkomt met de nieuwe batterij!

1. Controleer het ampère niveau.
Het ampère niveau (Ah) is één van de belangrijkste eigenschappen van de vrachtwagen accu. Ampère (Ah) geeft het vermogen van uw batterij weer, en elke toepassing vraagt om zijn eigen ampère niveau.

2. Controleer uw afmetingen.
Bij al onze accu's worden afmetingen weergegeven. Deze afmetingen zijn allemaal in de maat millimeters (MM). De lengte wordt als eerst weergegeven, dan de breedte en dan de hoogte (LxBxH). Als u een beperkte ruimte heeft om de batterij te installeren dan zijn de afmetingen essentieel. Controleer dan altijd de afmetingen van (de batterijen) uw ruimte voordat u tot bestellen overgaat! Bepaalde accu's hebben tevens nog een extra afmeting: de bodem. Let hier dus ook op! de bodem wordt vaak aangegeven met een afbeelding.

3. Controleer het pooltype.
Waar zit de min en de plus.

De ampère niveaus voor vrachtwagens lopen van 70ah t/m 260ah, de accu's zijn opgedeeld in start accu of accu's welke gebruikt kunnen worden in combinatie met de laadklep.. Onder deze ampère niveaus bevinden zich zowel licht, start en semi tractie accu's. Bij Uw-accuwinkel kan u zelfs een batterij op maat laten maken voor de kleinere ruimtes in uw vrachtauto. Voor deze speciaal op maat gemaakte batterijen kunt u vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen.
 
Dus zoekt u een Custom made vrachtauto batterij? Wij kunnen deze uiteraard leveren. Vaak worden onze vrachtauto accu's besteld in combinatie met een accubak. Ook kunt u op onze site een daarvoor passende accubak vinden.
 

Verzending Uw Accuwinkel 2

Verzenden binnen Nederland: € 8,-
Verzenden naar België: € 15,-
 
Zekeringen e.d.
Laag tarief NL: 5,49
Laag tarief BE: 9,99

Zoeken in Uw Accuwinkel

 

Nieuwsbrief

 

 

Follow Uw Webwinkels

  • Uw Webwinkels Facebook
  • Uw Webwinkels Twitter
  • Uw Webwinkels Google+
  • Uw Webwinkels YouTube

Op alle producten en of diensten van Uw Accuwinkel zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. | Herroepingsrecht | Privacybeleid | Klachten

Uw Webwinkels vof | Bûterblom 6 | 9271 LJ De Westereen | E: info@uw-accuwinkel.nl | KVK: 5888 0569 | BTW: NL 8532 21 418 B01