Uw Outdoorwinkel

EnerSys - Hawker

Tientallen jaren ervaring, wereldwijd bekend onder de oude merken Oldham en Varta, stelt EnerSys® in staat om Hawker® te promoten als een handelsmerk van robuuste en uiterst kosteneffectieve oplossingen die precies passen bij verschillende aandrijfvermogensvereisten en -toepassingen. Uitgebreide kennis en expertise in lood-zuur batterijen van alle technologieën (ondergelopen, weinig onderhoud en onderhoudsvrij) geeft Hawker het ongeëvenaarde vermogen om producten, systemen en diensten te leveren die optimale prestaties en levensduur bieden.

Tractie pakket - Offerte aanvragen
U kunt bij ons een offerte aanvragen voor een Hawker tractie pakket. Wanneer u dit doet specificeer dan graag u de afmetingen van uw totale bakmaat waar het pakket in komt te staan. Tevens horen we graag wat voor capaciteit u aan zit te denken en soort batterij. Dan voorzien wij u van een gedetailleerde prijsopgave van een tractie pakket gemonteerd in een bak en gekoppeld met verbinders. Dit doen wij per voorkeur via de e-mail.
 
 

Hawker Perfect Plus Hawker® Perfect Plus™

Hawker® Perfect Plus ™ aandrijfbatterijen leveren een hoog niveau van kracht en betrouwbaarheid voor alle industriële truckactiviteiten, van eenvoudige toepassingen met een lage capaciteitslading tot zwaar werk in meerdere ploegen. Hawker® Perfect Plus ™ biedt een hoger rendement bij ontlading, wat wordt bereikt door het gebruik van geavanceerde componenten bij de constructie van de positievenplaten. De dimensionering van platen is geoptimaliseerd in overeenstemming met het volume dat beschikbaar is in de celboxen en het proces voor het vullen van de positieve platen is verbeterd. Al deze technische verbeteringen hebben een toename van de celcapaciteit mogelijk gemaakt met behoud van dezelfde buitenafmetingen. Dit bereik bevindt zich op het hoogste technologieniveau en biedt een zeer hoog rendement. Beschikbaar in DIN- en BS-serie, dit bereik voldoet aan de afmetingen van de normen DIN / EN 60254 en IEC 254-2.
Op verzoek kunnen deze batterijen worden geleverd met Hawker aquamatic automatisch eenpuntsvulsysteem en / of met een luchtmengsysteem voor kortere oplaadtijd en een verhoogde beschikbaarheid van de batterij.

 

 

Hawker Evolution Hawker® Evolution®

Hawker® Evolution® is een nieuwe klepgeregelde gasrecombinatiebatterij met gegeleerde elektrolyt die tot 80% DOD 5 accepteert. Deze reeks is geschikt voor gebruik in vorkheftrucks, pallettrucks, elektrische voertuigen en automatische transportsystemen. De cellen hebben een grotere capaciteit dan de meeste andere onderhoudsvrije batterijen op de markt.

Dankzij de voordelen van de Hawker Evolution-technologie (geen water bijvullen, zeer lage gasuitstoot, geen zuurlekkage.), Waarvoor een veel vereenvoudigde oplaadruimte vereist is, biedt dit bereik aanzienlijke operationele kostenvoordelen. Met minimale gasemissies is het ideaal voor gebruik in gevoelige omgevingen zoals de voedingsmiddelenindustrie. Het batterijbereik van de Hawker Evolution is verkrijgbaar in DIN- en BS-afmetingen, in overeenstemming met de normen DIN / EN 60254-2 en IEC 254-2.

 

 

Gel PowerSafe OPZV PowerSafe OPzV

PowerSafe OPzV overtreft de DIN-standaardcapaciteiten voor betrouwbaarheid, goede cyclische eigenschappen en een lange levensduur.

- PowerSafe OPzV
- VRLA GEL technology
- 215 to 3170Ah
- 2V cell
- Long float life
- hoogste Eurobat klassificatie
- Hoge levensduur
- Uitstekend herstel van diepe ontladingen
- Volledig geïsoleerde connectoren
- Laag onderhoud
- Geen bijvullen vereist

Verzending Uw Accuwinkel 2

Verzenden binnen Nederland: € 8,-
Verzenden naar België: € 15,-
 
Zekeringen e.d.
Laag tarief NL: 5,49
Laag tarief BE: 9,99

Zoeken in Uw Accuwinkel

 

Nieuwsbrief

 

 

Follow Uw Webwinkels

  • Uw Webwinkels Facebook
  • Uw Webwinkels Twitter
  • Uw Webwinkels Google+
  • Uw Webwinkels YouTube

Op alle producten en of diensten van Uw Accuwinkel zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. | Herroepingsrecht | Privacybeleid | Klachten

Uw Webwinkels vof | Bûterblom 6 | 9271 LJ De Westereen | E: info@uw-accuwinkel.nl | KVK: 5888 0569 | BTW: NL 8532 21 418 B01